Zoran Janković

Skrivnost je v izdelku

Leta 2010 smo bili ponovno angažirani s strani volilne pisarne Zorana Jankovića in njegove liste za mestni svet. Po lastnem modelu dinamičnih komunikacijah smo razvili akcijo, v kateri se Zoran Janković ne pojavlja s fotografijo, ampak se vse vrti okoli besede, ki najbolj opisuje dosedanjega župana Ljubljane - DELA. Ta beseda se v isti obliki pojavlja s tremi pomeni. Prvi pomen izraža dejstvo, da vsak projekt, ki se ga je lotil dejansko DELA. V drugem pomenu beseda govori o samem županu in njegovi celotni ekipi, ki štiri leta zapored, brez prekinitve ali upada vneme nepretrgoma DELA. Tretji pomen pa beseda dobi, ko jo uvrstimo v kontekst enega od meni najljubših mutacij plakata "Na koncu štejejo samo DELA."

Akcija se je nadaljevala tudi na Facebooku in Twitterju, kjer so se oboževalci Zorana Jankovića sami poigravali s konceptom kampanje in predlagali razne nove predloge: "Men' se DELA.", "Ljubljana DELA.", "Sam', da vse DELA.", "Lep dan se DELA.", "Men' se DELA. mozolj", "Kdor DELA. zlo ne misli"... Več si lahko pogledate na FB galeriji in sami predlagate svoj napis.

Ponosni smo, da naš model dinamičnih komunikaciji lepo DELA. Pa si ne pripisujemo velikih zaslug, ker vemo tudi, da je ključna skrivnost vedno v izdelku. Samo odkriti jo moramo in razbremeniti vseh balastov.

Lep dan naj se vam DELA.

Zoran Janković

ARIH STATIK D.O.O., Celovška 32, 1000 Ljubljana / T: +386 1 434 17 00 / agency@arih.si
facebook / Vimeo / LinkedIn