Plastika Skaza

Cuisine - Future Plastic Today

Plastika Skaza se ponaša z linijo kuhinjskih pripomočkov in dodatkov iz okolju prijaznega materiala Cuisine, ki ne vsebuje škodljivih snovi kot sta bisfenol A in melamin.

Agenciji Arih so zaupali nalogo preoblikovanja komunikacije linije Cuisine in strukture nastopa na sejmih.

Za njihov nastop na mednarodnih sejmih v Birminghamu, Parizu in Frankfurtu smo v agenciji zasnovali sejemsko izpostavitev linije Cuisine pod sloganom Future Plastic Today, koncept nastopa in PR podporo aktivnosti.

Vizualni elementi komunicirajo mladostni pridih in rešitv za sodobnega človeka, ki je usmerjen v prihodnost. To komuniciramo tudi s hostesami v močno prepoznavnih uniformah in dodatnimi promocijskimi aktivnostmi.

Elementi akcije: sejemska postavitev, struktura nastopa in PR aktivnosti
Plastika Skaza

Organko - darilo iz prihodnosti

Plastika Skaza se ponaša z Organkom, naprednim košem za biološke odpadke, ki hkrati funkcionira tudi kot kompostnik. Inovativen in narejen iz reciklirane plastike je na slovenskem trgu dosegel izjemen uspeh.

V agenciji smo za Organko pripravili drugačno, bolj moderno pozicioniranje na trgu, z namenom, da se ga približa tudi ostalim skupinam potrošnikov poleg gospodinj. To so mladi in drugi člani gospodinjstev, ki so ekološko usmerjeni.

Komunikacija stoji na futuristični gospodinji, glavno sporočilo akcije pa je "Darilo iz prihodnosti." S sloganom komuniciramo naprednost Organkove rešitve za odpadke, ki zadovoljuje naprednega potrošnika, ki se čedalje bolj aktivno osredotoča na ekološke rešitve za gospodinjstvo.

Elementi akcije: bilboard, tiskani oglas, brošura

ARIH STATIK D.O.O., Celovška 32, 1000 Ljubljana / T: +386 1 434 17 00 / agency@arih.si
facebook / Vimeo / LinkedIn